ATACUL DE PANICA - o experienta dureroasa

CABINET PSIHOLOGIC
ALEXANDRA GHEORGHE

str. Schitu Magureanu 27-33

sc. B, et. I, ap. 55 sector 1

Bucuresti

tel. 0735-548.829

 

Simptomele atacului de panica

Un atac de panica debuteaza cu fenomene ingrijoratoare pentru subiect dar in fond nepericuloase. Aceste manifestari ale atacului de panica dureza de obicei cateva minute (10 – 30 minute) si pot mima un infarct.

Sunt insa boli care pot avea simptome asemanatoare cu cele ale atacului de panica, cum ar fi schizofrenia, consumul de droguri, abuzul de alcool sau medicamente, stresul post traumatic.

Un atac de panica debuteza brusc si fara nici un motiv aparent. Principalele manifestari sunt:

Dar principala manifestare a atacului de panica ramane sentimentul de frica, teroare, sentimentul ca se va produce ceva ingrozitor. Intensitatea maxima dureaza circa 10 minute iar in cca. 30 minute ar trebui sa dispara majoritatea manifestarilor atacului de panica. Trebuie consultat imediat un medic specialist daca simptomele nu dispar intr-o ora pentru ca exista posibilitatea sa nu fie un atac de panica.

 

www.cabinetul-de-psihologie.ro www.cabinetul-de-psihoterapie.ro www.prosalv.ro www.boala-parkinson.ro www.desprepsihoterapie.ro www.cabinetpsihologic.eu atacul de panica homeopatie medicina naturista promotii reteaua medicala   www.outletdecopii.ro  www.hainecopii.store.ro

Magazin de haine pentru copii  

ZFX - Director Web PRO-WEB-DIRECTORY SEO Friendly Free Web Directory

 

 

 

atacul-de-panica.ro Web analytics