Cabinet psihoterapie Alexandra Gheorghe

Tel.: 0735-548.829 

 

Cabinet psihoterapie Alexandra Gheorghecabinet psihoterapie

 

In cabinetul psihologic ne propunem sa ajungem la un mod de a trai care sa fie real si multumitor pentru fiecare persoana, tinand cont de unicitatea ei. Pentru a atinge acest scop este necesar sa lucram impreuna cu clientul la a inlatura sau a transforma ceea ce-l impiedica sa traiasca astfel. Cabinetul de psihoterapie este un spatiu unde va puteti simti intelesi, sustinuti, indrumati, fara a fi judecati sau etichetati.

Venirea la un cabinet psihologic este un semn ca va doriti o schimbare in viata dumneavoastra si sunteti dispusi sa faceti ceva pentru o obtine. Este un semn de deschidere, un cadou pentru propria persoana.

Relatia psihoterapeut-client este esentiala si are un rol esential in procesul terapeutic. Ea se construieste inca de la prima sedinta, care este una de cunoastere reciproca, de acomodare. Acesta este motivul pentru care prima sedinta este gratuita.

Pe parcursul primei sedinte terapeutul se familiarizeaza cu problema cu care a venit clientul, afla informatii relevante despre acesta si stabilesc impreuna contextul in care vor lucra pe viitor - frecventa, mod de lucru si altele.

Pentru programare, datele de contact le gasiti la pagina Contact.

Tarifele pentru sedintele de psihoterapie le gasiti aici.